Avalon ELA energie

De Avalon ELA energie is een zeer liefdevolle, krachtige en genezende/helende energie.

De energie van de universele onvoorwaardelijke liefde die, in de tijd waarin we leven, weer mag terugkeren op aarde.

Het staat in verbinding met de wijsheid van het oude Egypte, Lemuria en Atlantis, de drie kosmisch belangrijke beschavingen, en het magische eiland Avalon, waarvan de toegang zich bevind in Zuid-West Engeland, nabij Glastonbury.

Ik voel me vereerd dat ik, mede dankzij de opleiding tot Avalon ELA Healer en Master (www.maylight.nl), met deze energie te mogen werken.

SAM_2309
sterlogo2 (1)

Achtergronden

De wereld waarin we leven is veelal hoofdgericht. Het brein, instrument van ons ego, bepaalt veel van wat er in ons leven gebeurt en hoe we met die situaties omgaan. Ons hart en ons stiltecentrum (net onder de navel), zijn bij veel mensen ondergeschikt aan het hoofd. Het ego voert bij velen de regie over het leven. Dit gaat gepaard met angsten, schaamte, schuldgevoelens, egoïsme, niet goed genoeg voelen, etc.etc.

Mede hierdoor zijn we vaak niet gelukkig. Uiterlijke zaken, waarnaar we op zoek gaan om ons beter te voelen, geven vaak maar tijdelijk voldoening. Daarna gaan we weer opnieuw op zoek naar ons geluk buiten ons zelf. Ook de zelfontplooingscursussen en workshops en boeken die we lezen nemen we vaak waar en verinnerlijken we niet. Onze innerlijke wereld, een wereld van onbegrensde mogelijkheden, is onvoldoende of zelfs helemaal niet bereikbaar. De ware genezing, de ware rijkdom zit dan ook in ons zelf, in onze innerlijke wereld. Ben je klaar om deze wereld met mij te gaan verkennen en de wonderbaarlijke reis aan te gaan?

De regie van ons Zijn moet weer terug naar het hart, de zetel van onze ziel.
Het ego dient (weer) instrument van ons hart te worden. Vanuit mijn persoonlijke ervaring weet ik dat voor veel mensen een nieuwe balans nodig is tussen hoofd-hart-buik. Niet in de laatste plaats door de veranderende trilling van energie in de tijd waarin we leven. We bevinden ons in een overgangssituatie tussen de 3de en de 5de dimensie. Deze gaat gepaard met chaos, in onszelf (ons leven) en in de maatschappij waarin we leven. De 3de dimensie is er één van ego/verstand, van individualiteit en dualiteit, van strijd/competitie en oordelen. De 5de dimensie is er één van het hart, van onvoorwaardelijke liefde. Van verbondenheid en overgave.

De naam Akua Marusha, het logo         

Ik werk al jaren met (spirituele) gidsen.  Akua Marusha is de verzamelnaam van vijf van mijn gidsen. Door de jaren heen hebben ze zich afzonderlijk van elkaar bij mij aangediend.
Allen hebben ze specifieke aandachtsgebieden waarop ze mij op humoristische en soms confronterende wijze adviseren en mij bijstaan bij de dingen die ik doe en de problemen die ik ervaar. Regelmatig onderneem ik met hen een reis in andere werelden, zogenaamde ‘astrale’ reizen. Zij zijn altijd aanwezig. Ik voel me gesteund door hen. Zij zijn onderdeel van mij.
Een jaar of zes geleden heb ik hen gevraagd naar hun gezamenlijke naam.
In de jaren erna en vooral het afgelopen jaar hebben meerdere gidsen zich geopenbaard aan mij.

De foto van de header op mijn website, waarbij ik een Koningsring vasthoud, de ondergaande zon het middelpunt van de cirkel is en waarbij er een pad loopt van de rand van de cirkel naar het middelpunt,  staat symbool voor datgene wat ik als spiritueel therapeut voor jou wil en kan betekenen. De foto is afgelopen zomer genomen op Lesbos.

In het logo zijn de volgende zaken zichtbaar:

  • twee in elkaar versmeltende harten, kloppend als een hart. Ik werk vanuit een hartsverbinding
  • vier elementen (aarde water lucht en vuur), symboliseren (innerlijke) balans en eenheid met het Al
  • 7 kleuren van de chakra’s, symboliseren veelzijdigheid en verschillende aspecten van zijn
  • een vlinder, symbool voor transformatie
  • een achtpuntige ster, die je kern, je ware zelf symboliseert in al zijn/haar aspecten
  • de dubbele lemniscaat, teken van oneindigheid en verbinding