De sessies/behandelingen, wandeltherapie in de natuur, Access Bars en energetisch reinigen van woningen

Sessies/behandelingen in de praktijk

We maken allereerst kennis met elkaar, waardoor ik wat meer van je achtergrond en de reden van je komst verneem en ook kan invoelen. Vanaf onze eerste kennismaking zal een energie uitwisseling plaats vinden tussen jou en mij. Deze vormt de basis van de sessies. De uitwisseling vindt plaats tijdens de sessies, maar ook tussen de sessies in.

Ik behandel intuïtief, vanuit mijn hart. Ik laat mij leiden door mijn innerlijk en de rijke spirituele begeleiding die ik door de jaren heen heb mogen ontvangen en doorgeven. Als therapeut en medium fungeer ik als een soort pendel. Vragen die je hebt zal ik in contact met mijn gidsen, krachtdieren, de engelen en hoge entiteiten in liefde en zuiverheid beantwoorden. Vervolgens maak ik, terwijl je ligt op de behandeltafel of zit op een stoel, een hartsverbinding met je en breng je in een lichte trance van ontspannenheid. Ik geef je een energetische healing. Ik werk met de universele energie van onvoorwaardelijke liefde en heling. Tijdens de healing krijg ik vaak beelden door die ik met je deel en waar we samen mee aan de slag gaan. Ook met de zaken die jij waarneemt tijdens de behandeling gaan we aan de slag. We gaan met elkaar op reis in je innerlijke zelf.
Eén van de belangrijkste dingen die ik doe is jou in contact brengen met je stiltecentrum, de stilte in jou. Dit is het fundament van jouw wezen en daarmee essentieel voor jou om te kunnen zijn wie je bent en als zodanig neer te zetten. Vanuit het stiltecentrum gaan we op een moment in een sessie naar je (etherische) hart, het centrum van creatie en de toegang tot alles wat voor jou in dit leven op dit moment van belang is.
Ik streef ernaar de belans tussen hoofd, hart en buik bij jou te optimaliseren.

Indien wenselijk gebruik ik ook therapeutische technieken vanuit de hypnotherapie, chakratherapie, meditatietechnieken, mindfullness, NLP, touch of matrix, reïncarnatietherapie. Daarnaast gebruik ik mijn stem en zing/chant ik helende klanken voor jou. De Avalon ELA energie (zie achtergronden) draag ik bij me in alles wat ik doe en die mag ik met jou delen.

Ik ben dankbaar dat ik ben wie ik ben en voor jou iets mag betekenen….

Een sessie (1-1,5 uur) kost € 70.

SAM_2181

Wandeltherapie in de natuur

Ik ervaar de natuur als helend en rustgevend. het brengt me terug tot mezelf en geeft me kracht en inspiratie. Ideaal als je behoefte hebt aan rust in onze zo onrustige /gejaagde (zeker als je overbelast bent door werk of privé).
Ik heb gemerkt dat het al wandelend praten over het leven hele andere gesprekken kan opleveren dan het voeren van een gesprek in mijn praktijk.

Bij wandeltherapie in de natuur staat jouw leven/jouw verhaal centraal.

Ik stel (intuïtief) vragen over dingen die je op dit moment bezig houden. In gesprek met elkaar en zeker ook gebruikmakend van de energie/magie van de natuur werken we aan de verbetering van jouw welbevinden.
In overleg met elkaar kiezen we een plek in de natuur (bos/strand/..). Daar ontmoeten we elkaar en gaan we de natuur in. Een wandeling kan langer of korter duren.  De totale sessie duurt maximaal anderhalf uur.
Tussentijds drinken we een kop thee met wat lekkers.

Omdat de wandeltherapie nieuw is in mijn praktijk, kost deze tijdelijk slechts
€ 60

Interesse? Vul dan de contactpagina in of mail/bel me:
info@akuamarusha.nl / 06-25566558

Access Bars behandeling
De BARS (Engelse woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd.
De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.
De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.
Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt.
In ons leven maken we veel mee. Veel van de gedachten, emoties en ook overtuigingen slaan we op of zetten we vast in onszelf. Deze bepalen hoe we in het leven staan en hoe we reageren op de wereld om ons heen.
Een stapeling van niet functionele gedachten, overtuiging en emoties kunnen ervoor zorgen dat we overbelast raken (ziek worden) en/of dat we veel meer geleefd worden dan dat we leven. We zijn dan als het ware beperkt in ons leven en de manier hoe we in het leven staan. In plaats van mogelijkheden zijn we veel meer bezig met onmogelijkheden en beperkingen.
Een Acces Bars behandeling draagt ertoe bij dat je de obstakels die leven vanuit je hart in de weg staan worden opgeruimd. Het is een belangrijke stap om dichter bij je hart te komen en te gaan leven, vanuit wie jij bent en wilt zijn.
Het is, kortom, een methode die jou kan helpen lekker en bewust te leven in het hier en nu.
De veranderingen die zowel mentaal, fysiek als spiritueel kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 à 4 weken.
Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!
Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel of een stoel. Terwijl de punten op je hoofd zacht aan worden geraakt, lig je heerlijk ontspannen in stilte.
Als je tijdens de bars behandeling liever wil praten is dat ook goed. Jij bepaalt.

Duur en kosten:
Bij volwassenen duurt de behandeling 60 tot 90 minuten en kost  à € 70,-.
Bij kinderen tot 12 jaar duurt het 30 tot 45 minuten en kost het € 35,-
Na het ondergaan van Access Bars of meerdere Access Bars behandelingen kun je (als je dat wilt) onder begeleiding vervolgstappen zetten naar een leven vanuit je hart.

accessbars

Energetisch reinigen van woning en ruimten
Ken je dat gevoel. Het gevoel dat de woning waarin je woont of een andere ruimte waar je  (regelmatig) komt niet fijn voelt. Alsof er iets is/zit wat er niet hoort. Het komt regelmatig voor dat in woningen/ruimten een energie huist die er niet (meer) Thuis hoort.
Ik reinig uw woning energetisch. Ter plekke in uw woning of op afstand.
Ik tune in op de woning en schouw  deze. Met behulp van spirituele gidsen zorg ik ervoor dat de energie in huis verandert en dat eventuele ongewenste entiteiten de woning verlaten.
Een reiniging in de woning zelf kost € 75 en duurt ongeveer een uur (inclusief reistijd/-kosten) binnen de regio.  Buiten de regio worden deze kosten in rekening gebracht. Informeer vrijblijvend naar de kosten.
Een reiniging op afstand kost de eerste keer € 50. Indien een tweede reiniging op afstand wenselijk is dan kost deze € 35.
Na een energetische reiniging  noteer ik mijn bevindingen en doe deze via de email aan je toekomen. Interesse? Mail of bel me dan voor het maken van een afspraak:  info@akuamarusha.nl / 06-25566558

Ik heb een paar sessies bij Hans gevolgd. Daar heb ik veel mooie dingen in mijzelf ontdekt en heb ik kunnen ervaren dat Hans de spirituele gave heeft. Zonder woorden werd ik geholpen om dingen uit het verleden helder te gaan zien en ruimte in mijzelf te creëren om vrij te kunnen leven. Door eenvoudige oefeningen en opdrachten die ik van Hans meekreeg, kon ik zelf mijn innerlijke ik opsporen. Nog vaak gebruik ik de oefeningen om mijzelf steeds te blijven herontdekken.
Juist door een paar sessies te hebben gevolgd, heb ik weer meer plezier in het leven en geniet ik van de mooie dingen in mijzelf en om mij heen.
Marion van Etten

In februari heb ik een sessie gedaan bij Hans. Niet omdat ik het idee had dat er iets ‘opgelost’ moest worden, maar omdat er bij mij iets resoneerde bij de boodschap van Hans en ik wilde ervaren wat het is dat hij te bieden heeft.
Wat er mij in deze sessie gebeurde was zo bijzonder dat ik tot nu toe geen woorden kan vinden om dat te beschrijven zonder mijn hele levensverhaal daar aan te hangen. Het komt er op neer dat Hans me, via mijn stiltecentrum en mijn hart, mijn licht-wezen heeft laten ervaren. Hiermee zijn vele losse ervaringen en puzzelstukjes uit het verleden samengekomen. Dank je wel Hans, voor deze bijzondere ervaring.
Tamara Matheeuwsen

Hans is een mens die gelijk vertrouwen wekt. Hij is oprecht, eerlijk en transparant. Zijn energie straalt liefde uit, en al deze verworvenheden legt hij ook aan de dag als therapeut. Daar komt bij dat hij in zijn therapeutschap snel tot de kern van het probleem komt, en dit op een zeer deskundig en professionele manier begeleidt. Ik hoop dat velen de weg naar Hans zijn praktijk zullen gaan vinden. Het kan haast niet anders.
Diny Veldkamp, 65 jaar , docent poly-energetica

Toen mijn moeder te horen kreeg dat zij nog maximaal 6 maanden te leven had en er helemaal niets voor haar gedaan kon worden, zakte de grond onder onze voeten weg. Ongeloof, boosheid en het niet kunnen accepteren. Hans heeft haar aangeboden om haar te begeleiden in deze laatste fase en ik ben hem daar eeuwig dankbaar voor. Mijn moeder heeft mooie spirituele reizen met hem gemaakt, waarin ze dingen die nog niet klaar waren heeft afgerond. Daarnaast heeft zij een geweldige kracht en uitstraling gekregen. Hierdoor is het afscheid, hoe dubbel ook, een van de mooiste herinneringen uit mijn leven. Zij was zo rustig en overtuigd dat het zo goed was toen zij stierf, dat wij hier (ondanks het vreselijke gemis) heel veel kracht uitputten.
Anja Kramer-van Diemen