Behandeling op afstand

Ik behandel (met ondersteuning van mijn spirituele gidsen) mensen op afstand.
Het kan gaan om mensen die niet lekker in hun vel zitten, maar ook om mensen die volgens de medische wetenschap ongeneeslijk ziek zijn (bijvoorbeeld kanker) en alles er tussenin.

Alles is energie en met elkaar verbonden. Tijd en afstand bestaan energetisch niet. Ik heb vanuit mijn huis inmiddels mensen elders in Nederland en ook in andere landen behandeld.

Hoe gaat het in zijn werk
De persoon om wie het gaat  (of een dierbare van hem/haar) laat weten dat hij/zij op afstand behandeld wil worden. Indien mogelijk wordt een foto van de persoon aangeleverd. Op een samen afgesproken tijdstip wordt door mij een energetische hartsverbinding gemaakt met hem/haar. Vervolgens laat ik me leiden door de beelden, gevoelens en gedachten die ik doorkrijg. Vaak verwijder ik met ondersteuning van mijn spirituele gidsen negatieve/donkere energieën en plaats ik de persoon in het licht.

Een behandeling op afstand kost € 30 per keer.

Genezing is afhankelijk van veel factoren. Om die reden kan ik niet beloven dat de behandelingen de verbetering brengen die je wenst. Ik beloof je dat ik vanuit mijn hart en ziel mijn uiterste best voor je doe.

Als de persoon en eventueel zijn/haar dierbaren zich voor me openstellen zijn de resultaten duidelijker voelbaar, te ervaren. Ook al ben je sceptisch, je openstellen voor mij en mijn lichtwerk is voldoende.

SAM_2130

Mijn zoon van 24 zit niet lekker in zijn vel. Het is een hoog gevoelige mooi joch die de wereld vrij razend vindt. Hij wil graag verder maar staat op de handrem. Hans heeft 2x een behandeling op afstand gedaan en na de 1e keer keek mijn zoon al opener uit zijn ogen en leek rustiger van binnen. Na de 2e keer was hij helemaal actief, wilde dingen ondernemen en had eindelijk een weerwoord voor mij, zijn moeder. Hij kwam op voor zichzelf en vond ergens wat van. Ik vond het fijn om feedback te horen van Hans en dit weer door te geven aan mijn zoon. Hele fijne liefdevolle ervaring. Ben er heel blij mee.

Ik heb problemen met slapen. Ik voel regelmatig een plotseling optredend geraas in mijn lijf wat ik niet kan stoppen. Na de behandelingen op afstand van Hans slaap ik al dagen heerlijk.

Niets komt voor niets.
Ik ben nooit een vrager om hulp geweest.
Maar de afgelopen tijd…voelde ik mij zelf vast lopen.
Ik bewandelde wegen…die mij niet meer die vreugde gaven.
Als voor heen. Ik was moe. En mijn creativiteit was bevroren.
Ik vroeg om Hulp. En die hulp kwam zeer snel. In de vorm van Hans Bruin van Akua Marusha. Ik was uitgeloot voor een sessie.
Ik ken Hans van de opleiding Avalon ELA.
Hans is een liefdevol en integer mens.
De sessie was op afstand.
Hans ging intunen op al mijn chakra`s. Ik voelde alle vibraties in alle chakra`s.
Na de sessie had ik telefonisch consult met Hans.
Wat al veel duidelijkheid verschafte. Ik heb het twee weken zwaar gehad. Maar die zwaarte was bijzonder en verhelderend voor mijzelf.
Ik ben ook daadwerkelijk omgekeerd op een weg. Alleen aan
mijn zelf gedacht. Zorgen voor mij zelf!
De tweede sessie was ook weer heel bijzonder.
Er mocht definitief bij mij wat worden weggehaald.
En ik kan je zeggen..Wauw wat voelbaar..Wat een opluchting!
Niets komt voor Niets.
Dank je wel lieve Hans voor deze hulp.
Ik wens dat vele mensen gaan aankloppen op jouw deur, want die deur opent nog veel meer deuren.
Dikke knuffel Margret

“After a cancer diagnosis, Hans has helped fill my dad, living in the USA with a warm, radiating energy that aids him in staying calm and open to his various cancer treatments.  After a session, Dad feels a warm glow and an inner sense of peace that helps prepare him and his body for the struggles ahead. It is both a gift and a blessing to have such a powerful way of connecting and healing.”