Over mij

Ik ben geworden tot wie ik ben door alle dingen die ik in mijn leven heb meegemaakt. Mijn persoonlijke ontwikkeling, aangevuld met diverse opleidingen, workshops, het lezen van vele boeken en bovenal de contacten met vele mooie mensen, hebben me mede gevormd tot wie ik ben. Als spiritueel lichtwezen loop ik mijn pad. Iedere dag opnieuw. Ik heb vele lessen mogen leren en mijn valkuilen mogen ervaren. Mijn liefde is puur en mijn intenties zijn zuiver.

Ik ben getrouwd met Miranda en we hebben drie kinderen, een zoon (20) en twee dochters (18 en 14). Ik ben een familieman die het heerlijk vindt om tijd met zijn gezin door te brengen. Ik hou van zingen en gitaarspelen. Lezen doe ik graag wanneer ik kan. Ook het bezoeken van bos en strand behoren tot mijn favoriete bezigheden. Mijn vrienden, vriendinnen en familie zijn me dierbaar. Ik besteed graag tijd met hen.

Spiritualiteit is voor mij geworden tot een manier van leven.
Het is er zeven dagen in de week, 24 uur per dag. Of zoals Deepak Chopra zo mooi verwoord “We zijn geen mensen die af en toe een spirituele ervaring hebben, maar we zijn spirituele wezens die af en toe een menselijke ervaring hebben”.
Het geeft levensvreugde en rust die ik graag deel met anderen.

In 2012 ben ik gestart met Akua Marusha. Nu in deze fase van mijn leven ben ik er klaar voor om als spiritueel therapeut en medium datgene te doen waarvoor ik op aarde ben. Voor jou, voor mij en voor alles wat leeft.

Hans is al vele jaren een goede vriend van mij. Ik ben erg blij dat hij deel uitmaakt van mijn leven. Waarom hij voor mij zo bijzonder is, is dat hij een warme, liefdevolle persoon is, onbevooroordeeld naar mensen kijkt, veel geduld heeft, goed kan luisteren en bij problemen altijd klaar staat en op een goede manier feedback geeft.  Ik voel me als mens altijd gezien en gehoord door hem!
Josefien Niesten

12011211_980579968673397_6340248802239794682_n

Mijn intenties zijn zuiver en mijn liefde is puur.

Opleidingen
Bestuursacademie
Academie Poly-Energetica
Avalon ELA Healing en Masteropleiding
Touch of Matrix 1, 2 en 3 en therapeutenopleiding
Transcendente Dieptemeditatie
Reiki I en II
Magnetiseren
HBO Maatschappelijke Dienstverlening

Werkervaring
Ik ben naast mijn praktijk werkzaam als maatschappelijk werker en als slaapdienstmedewerker bij het RIBW.
Ik ben 14,5 jaar directeur geweest bij de stichting Samenwerkende Bonden van Ouderen in Noord-Holland (SBO-NH), een provinciale welzijnsorganisatie. Daarvoor heb ik gewerkt bij Het Nederlandse Rode Kruis , de stichting Maatschappelijke Dienstverlening regio Waterland en de stichting Welzijn Ouderen Edam-Volendam.